Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Solflex zonwering is fabrikant van alle soorten zonwering zoals rolgordijnen, paneelgrodijnen, lamellen, jaloezien, plisse gordijnen enz. Tevens produceren we horren voor deur en raam. Door het verschuiven van de verkoopkanalen, er wordt steeds meer verkocht via internet,  hebben we er voor gekozen om de reguliere winkel te passeren en direct te leveren aan de consument. Om toch aan alle eisen van de consumenten te kunnen voldoen hebben we een showroom te Eindhoven. Mocht het product niet op onze website staan neem gerust contact op met ons, in onze showroom hebben we nog veel meer te bieden. B.v. de nieuwe eclisse en paneelgordijnen.

Scherpe prijzen

Verkopen direct aan de consument heeft natuurlijk gevolgen voor de prijs, deze is aanmerkelijk lager dan bij de winkel in uw regio. U kunt via de informatie op onze website en het opvragen van stalen de juiste keuze te maken.

Door jaren lange ervaring is solflex zonwering in staat om een zeer hoogwaardige kwaliteit te leveren. Alle bestellingen worden gratis geleverd in heel Nederland (m.u.v. waddeneilanden) , het aanvragen van stalen (max. 4 per klant) is ook geheel gratis.

De showroom is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 tot 17.00. 
Op zondag en maandag zijn we gesloten.

Solflex zonwering ( onderdeel van Inspired Vloeren)
Bruggelaan 8 
5628 RH Eindhoven

tel 040 2927396
fax 040 2927397

email info@solflexzonwering.nl