FAQ

1. Hoe monteer ik mijn zonwering? in elke verpakking vindt u een handleiding voor het monteren van uw product. Mocht deze niet aanwezig zijn neem even contact op met ons.

2. Welke mogelijkheden heb ik voor mijn dakvenster? we leveren rolgordijnen met zijgeleiding voor alle dakvensters van velux en fakro. U kunt het type van uw dakraam ingeven om de juiste keuze te maken.

3. Hoe Lang heb ik garantie? Er zit 2 jaar garantie op alle door solflex geleverd zonwering. Op onze hordeuren heeft u een jaar garantie

4. Hoe bepaal ik de juiste kleur? Om zeker te zijn van de juiste kleur kunt u een staal aanvragen. Een foto op uw computerscherm kan afwijken qua kleur.

5. Wat is de levertijd? Omdat alle zonwering op maat wordt gemaakt voor u is de levertijd tussen de 10  en 20 werkdagen.

6. Heeft u nog meer zonwering producten dan die op de site staan? Ja, we kunnen nog veel meer zonwerings producten leveren dan wat op de website staat. Informeer naar de mogelijkheden.

7. Kan ik betalen bij leveren? Ja, dit kan dan u betaalt € 14.95 extra rembourskosten.

8. Hoe moet ik de rolgordijnen bevestigen? De rolgordijnen worden standaard geleverd met steunen om te monteren.

9. U krijgt bij rolgordijnen een lasnaad boven de afmeting van H 170 cm x B 190 cm en H 160 cm x B 190 cm.

10. Wat is het verschil tussen een cassette en een montageprofiel? Een cassette is een koof waarin het gordijn zich oprolt. Een montageprofiel is een profiel wat het monteren makkelijker maakt, tevens is dit een stevigere montage.

11. Waarom worden er niet bij alle producten schroeven meegeleverd? Dit komt omdat niet iedereen dezelfde ondergrond heeft om het product op te monteren. Voor de verschillende ondergronden heeft u ook verschillende schroeven nodig.

12. Hoe kan het dat er bij de rolhorren geen voorgeboorde gaatjes in de geleiders zitten? Zodoende kan iedereen zelf bepalen waar en aan welke zijde van de geleider men de gaatjes plaatst.